logo_vit

 

IMG_5851 fixadobeskuren

 

Jag har under 2019 och 2020 utbildat mig till instruktör i jaktapportering hos Klickerförlaget/Apportering till vardag och fest.

Utbildningen har gett mig en stabil grund i att med klickertänket som grund, leken som verktyg och med ett coachande förhållningssätt hjälpa hundägarna att ta de första stegen i jaktapporteringen. Mitt mål är att deltagarna ska åka hem från kursen med tilltro till sin träningsförmåga och med tips om hur just de kan träna vidare.

 

Höll redan under utbildningen två grundkurser, en för Labradorklubben Västmanland och en för Klickerförlaget. Sedan dess har det blivit ytterligare ett par grundkurser för Labradorklubben Västmanland och Boxholms brukshundklubb. Det är så roligt och inspirerande att hålla kurs. Och jag lär mig massor av deltagarna och deras hundar.

IMG_5736 

Jag håller gärna grundkurs i jaktapportering åt olika hundklubbar eller uppfödare.  Jag tar även emot privatelever som vill få hjälp med de första stegen i jaktapportering. 

 

Sally på trappan

 

Från kursutvärderingarna:

”ödmjuk och vänlig, men med klara instruktioner. Jättebra!”

”duktig på att se varje person och hund och anpassa övningar och instruktioner efter just dem”

”pedagogisk kursledare som kunde referera till praktisk jakt och omsätta det till övningarna”

”generös med uppmuntran”.

IMG_5838

 

Blogg om mig, Sally och vår träning

Under 2020 har jag bloggat åt Klickerförlaget/Apportering till vardag och fest om Sally, vad jag upptäckt om henne och mig själv under den första tiden tillsammans och lite om hur jag tänker i träningen. Klicka här så hittar du inläggen.

Sally i vatten

Kontakta mig

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.
  

 


 

 

Du som är intresserad av att anlita mig för en kurs eller vill boka en privatträning, använd formuläret här på sidan eller maila till mig på jennynolhage@gmail.com

Jag kan framförallt åta mig uppdrag på helger eftersom jag arbetar på vardagarna. 

Har f-skattsedel.

 

Grundkursen bygger på boken Apportering till vardag och fest. Jag rekommenderar att man har läst lite i den innan kursen. Och för den som vill läsa mer, kolla in bloggar, se filmer på övningar eller spana in utbudet av onlinekurser - klicka på bilden nedan så kommer du till hemsidan för Apportering till vardag och fest. Där kan man också köpa den här boken och en massa andra fina hundböcker.

apportering_till_vardag_och_fest_mockup